Криптомільярдер втратив 94% свого багатства за один день

11 ноя, 14:40

Генеральний директор FTX і відомий криптовалютний мільярдер Сем Бенкман-Фрід, за оцінкою Bloomberg, втратив приголомшливі 94 відсотки свого статку за один день, пише УНН з посиланням на Futurism.

Деталі

Загалом власний капітал Бенкмана-Фріда впав з 15,6 млрд доларів до приблизно 1 млрд доларів. Це приголомшливе падіння являє собою найбільше зменшення статків, коли-небудь зафіксоване Bloomberg.

Бенкман-Фрід відомий тим, що в хаотичному світі блокчейна розробив схему порятунку невеликих фірм, що потрапили в біду, і висловив зацікавленість у співпраці з урядом, щоб краще регулювати індустрію web3.

Лише минулого тижня статки Бенкмана-Фріда оцінювалися в 16 мільярдів доларів, але відколи конкуруюча біржа Binance оголосила про свою пропозицію купити FTX, його багатство випарувалося.

Йому належала частка у FTX у 6,2 мільярда доларів, ще одна частина його власного капіталу у 7,4 мільярда доларів була пов'язана з іншим криптотрейдингом під назвою Alameda Research.

Але тепер, коли Binance вирішила придбати FTX, вартість як FTX, так і Alameda різко знизилася, внаслідок чого "картковий будиночок впав", відзначає видання.

Юлія Шрамко

Джерело: УНН


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/266973.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua