Тютюнова фабрика United Tobacco припинила своє існування — Гетманцев

11 ноя, 16:30

Тютюнова фабрика United Tobacco (ТОВ «Юнайтед Табако») у Жовтих Водах, яка роками проводила нелегальну діяльність, припинила своє існування. Про це написав в телеграм-каналі голова податкового комітету В Р Данило Гетманцев.

«Хочу привітати українське суспільство з дуже знаковою перемогою над „руським миром“ у битві у Жовтих Водах. Величезна напівлегальна тютюнова фабрика врешті припинила своє існування», — наголосив він.

За його словами, з 2015 року фабрика стала символом української корупції, насичуючи ринок безакцизним тютюном «під мовчазну згоду всіх правоохоронців, „осліплих“ до роботи надпотужного підприємства».

Гетманцев додав, що тільки за час війни зловмисники не доплатили до державного бюджету більш ніж 5 млрд грн акцизного податку.

«Обшук СБУ на фабриці тривав понад 2 місяці, упродовж яких шахраї намагалися затягнути дії слідчих та „порєшать“, використовуючи свої звичні інструменти. Однак, в новій Україні ці інструменти вже не працюють», — зазначив нардеп.

Він також повідомив, що сім ліній з виробництва сигарет на фабриці остаточно демонтовано. Ще дві, які крадії завезли в Україну, але не встигли встановити, будуть знайдені і вилучені найближчим часом.
 
Інф. minfin.com.ua


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/266977.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua