Українці можуть придбати символічні квитки на потяги до Херсона, Маріуполя, Донецька, Луганська та Сімферополя

15 ноя, 10:00

"Укрзалізниця" та фандрейзингова платформа UNITED24 оголосили про старт проєкту "Квитки до перемоги". В його межах можна купити благодійний квиток на перші три рейси потягів зі столиці до п'ятьох міст: уже звільненого Херсона, а також до Маріуполя, Донецька, Луганська та Сімферополя.

Про це повідомляє пресслужба "Укрзалізниці".

"Ви просили — ми зробили! На честь звільнення Херсона, з мрією про Сімферополь, запускаємо квитки на перші потяги до деокупованих українських міст!", - йдеться у повідомленні.

Так, УЗ разом із платформою UNITED24 розпочинає благодійний проєкт “Квитки до перемоги”.

"Вже сьогодні ви можете оформити квитки на три перших рейси з Києва до п'ятьох міст: уже деокупованого Херсона, а також Маріуполя, Донецька, Луганська та Сімферополя", - зазначають в УЗ.

Квиток можна придбати, зберігати як символ віри в ЗСУ і звільнення України від окупантів, а скористатися ним — одразу після деокупації.

Щойно рух буде поновлено, залізничники надішлють повідомлення з датою та місцем.

Рейси буде здійснювати легендарний «Потяг до перемоги», розписані вагони якого присвячені подвигам людей на тимчасово окупованих територіях.

Усі квитки благодійні: кошти від їх продажу будуть переказані через платформу UNITED24 на закупівлю last-mile транспорту — автівок, які допоможуть сполучити міста й селища на деокупованих територіях із найближчими залізничними вузлами.

"Дуже радісно запускати цей проєкт, знаючи, що квитками Київ — Херсон можна буде скористатися вже найближчим часом! Із вдячністю за звільнення Херсона і вірою в те, що скоро наші потяги повернуться на вокзали всіх українських міст!", - підкреслили в УЗ.

Нагадаємо, "Укрзалізниця" обіцяє вже найближчим часом повернути залізничне сполучення в деокупований Херсон.

Світлана Манько
 
Інф. delo.ua


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/267026.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua