На Харківщині працює 98% котелень запланованих до включення, - Синьогубов

23 ноя, 10:00

В Харківській області вже працює 98% котелень, котрі запланували до включення на опалювальний сезон. Про це на своєму телеграм-каналі повідомив голова Харківського обласної державної адміністрації Олег Синьогубов.

"Уже працює 98% запланованих до включення котелень. Під'єднані до тепла більше 97% багатоквартирних будинків, більше 98% об'єктів соціальної інфраструктури. Це стосується в тому числі і Ізюма, Куп'янська та інших звільнених населених пунктів", - написав Синьогубов.

За його словами, зараз також тривають роботи з відновлення електропостачання області. Так 19-20 листопада отримав електроенергію Куп'янськ-Вузловий, де її не було кілька місяців. Також продовжується відновлення газопостачання області.

"Ця зима буде дуже непростою, але ми робимо усе, щоб навіть за відсутності централізованого теплопостачання люди мали альтернативні способи обігрітися", - зазначив Синьогубов.

Нагадаємо, за оцінкою Уряду, атаки окупантів по українській критичній інфраструктурі вивели з ладу майже половину енергосистем України. 15 листопада стався наймасованіший обстріл енергосистеми з початку війни. Переважно росіяни цілилися на об'єкти енергетики. Внаслідок цього "Укренерго" запровадило екстрені відключення світла по всій Україні, а мобільні оператори попередили про перебої зі зв'язком.

Степан Крьока

Інф. delo.ua


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/267290.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua