Укрпошта відновила пересилку до і з Херсона

23 ноя, 11:30

Вже з понеділка, 21 листопада, державна "Укрпошта" надала можливість надсилати посилки до і зі звільненого Херсона, йдеться у релізі компанії. Загалом "Укрпошта" вже надає послуги в 73 населених пунктах Херсонщини.

Спеціальний поштовий вагон у складі потяга Київ-Херсон доставив у звільнене місто понад 2 тис. посилок у рамках спільного з "Укрзалізницею" проєкту "Залізна пошта": це відправлення, які не було можливості доставити адресатам через окупацію міста.

Окрім того, "Укрпошта" вже відправила до Херсона марки воєнного часу, конверти, листівки та періодичні видання: за передплатою і для роздрібного продажу. Усе це, а також продукти й товари першої необхідності можна придбати в шести відділеннях "Укрпошти" в Херсоні, що відновили роботу.

Нагадаємо, що "Нова пошта" відкрила свої відділення у Херсона вже за тиждень до цього – 14 листопада. Також у пресслужбі "Нової пошти" повідомили, що компанія закупила та доставила до Херсона  близько 10 тонн гуманітарної допомоги. Йдеться про базові набори продуктів, побутову хімію та предмети гігієни.

Максим Беркаль

Інф. delo.ua


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/267297.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua