Binance придбала японську криптовалютну біржу SEBC

01 дек, 18:00

Найбільша у світі криптовалютна біржа Binance придбала японського провайдера послуг на ринку криптовалюти Sakura Exchange BitCoin (SEBC). Про це йдеться в повідомленні біржі.

Що відомо
Binance придбала 100% SEBC, що дозволить їй вийти на японський ринок як регульована компанія, йдеться в повідомленні криптовалютної біржі.

Крім того, завдяки покупці Binance отримала першу ліцензію у Східній Азії.

У повідомленні Binance йдеться, що японський ринок відіграватиме «ключову роль» у процесі впровадження криптовалюти в майбутньому.

«Ми активно працюватимемо спільно з регуляторами, щоб створити об'єднану біржу для місцевих клієнтів відповідно до всіх правил», — сказав генеральний керуючий Binance Japan Такесі Тіно.

SEBC на поточний момент дозволяє здійснювати операції з 11 торговими парами, що складаються з криптовалюти та японської єни.

Умови угоди не розкриваються.

Нагадаємо
Binance у листопаді створила фонд, метою якого є відновлення ринку криптовалют, який втратив з початку року близько $1,4 трлн.

Фонд, який отримав назву Industry Recovery Initiative (IRI), буде відкритий для інвесторів та проіснує близько 6 місяців. При цьому Binance наголосила, що це не інвестиційний фонд.

Ринок криптовалют зазнає сильного падіння цього року на тлі невизначеності у глобальній економіці, викликаної високою інфляцією, підйомом відсоткових ставок центробанками світу та геополітичною кризою в Європі.

Інф. minfin.com.ua


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/267481.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua