Адміністративні послуги мобільного ЦОПу для внутрішньо переміщених осіб у місті Дніпрі

02 дек, 14:16

Відповідно до затвердженого графіку роботи мобільного Центру обслуговування платників (далі – ЦОП) Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (далі – ГУ ДПС) з метою надання адміністративних послуг внутрішньо переміщеним особам, особам з обмеженими фізичними можливостями та маломобільним особам співробітники Лівобережної ДПІ ГУ ДПС 23.11.2022 здійснили виїзд до КЗ «Дніпропетровський геріатричний пансіонат» ДОР у м. Дніпрі.
Під час обслуговування громадян працівниками Лівобережної ДПІ ГУ ДПС внесені зміни до облікових даних фізичних осіб, оновлено та видано реєстраційні номери облікової картки платника податків особисто 41 особі.
Керівництво та мешканці комунального закладу висловили подяку колективу Лівобережної ДПІ ГУ ДПС за ініціативу та співпрацю в організації роботи мобільного ЦОПу.
У зв’язку із значним збільшенням кількості мешканців пансіонату, розміщенням фізичних осіб з тимчасово окупованих територій, місць де тривають бойові дії та місць, в яких відсутні умови для проживання, необхідністю відновлення документів, для отримання державної допомоги виникла необхідність щодо організації щомісячних виїздів мобільного ЦОПу для надання адміністративних послуг контролюючим органом у межах повноважень ДПІ на території закладу.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/267539.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua