Адміністративні послуги мобільного ЦОПу для громадян України, звільнених з полону

02 дек, 14:17

З метою покращення обслуговування платників податків та забезпечення зручних і доступних умов отримання адміністративних послуг на території Дніпропетровської області працює додатковий сервіс – мобільний Центр обслуговування платників (далі – мобільний ЦОП). Так, до Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (далі – ГУ ДПС) звернувся лікар Дніпровського військового госпіталю з питанням отримання картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб – платників податків громадянам України, звільненим з полону, які знаходяться на лікуванні у медичному закладі м. Дніпра.
Працівниками ГУ ДПС 23 листопада 2022 року з метою забезпечення доступних умов для отримання послуг фізичними особами, які не можуть звернутись до територіального ЦОПу у зв’язку з неможливістю вільного пересування, здійснено виїзд до Дніпровського військового госпіталю.
Адміністративна послуга – видача картки платника податків, внесення до паспорта громадянина України (у формі книжечки) даних про реєстраційний номер облікової картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб надана 14 громадянам. Вони висловили подяку за своєчасну допомогу та можливістю скористатись таким сервісом.
Керівництву госпіталю повідомлено про можливість здійснення виїзду мобільного ЦОПу до внутрішньо переміщених осіб та інших осіб, які лікуються у цьому медичному закладі, з метою видачі реєстраційного номеру облікової картки платника податків за наявності у них таких документів: паспорта громадянина України з відміткою про місце реєстрації та довідки про взяття на облік внутрішньо переміщеної особи або довідку, що підтверджує місцеперебування громадян України, які проживають на тимчасово окупованій території або переселилися з неї.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/267540.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua