Україна отримала понад 2 мільярди доходів завдяки арештованим активам РФ та Білорусі — БЕБ

08 дек, 18:00

Україна вже отримала понад 2,2 млрд грн доходів завдяки арештованим БЕБ активам Російської Федерації та Республіки Білорусь. Про це повідомляє пресслужба Бюро економічної безпеки (БЕБ).

Деталі
«Майно Р Ф та Республіки Білорусь, арештоване співробітниками Бюро економічної безпеки України, вже приносить дохід нашій державі. Йдеться про рухомий склад та товарно-матеріальні цінності», — зазначається в повідомленні.

Укрзалізниця отримала 1,3 млрд грн доходу від комерційного використання арештованих залізничних вагонів та контейнерів, які належали компаніям РФ та РБ.

Нещодавно, Національне агентство з розшуку та менеджменту активів (АРМА) реалізувало чергову партію арештованого аміаку. Наразі вже продано три партії арештованого аміаку на загальну суму понад 910 млн грн.

Згадані активи — вагони в кількості 17800 та понад 42 тис. тонн аміаку були вилучені та арештовані детективами БЕБ у підприємств, що прямо або опосередковано пов’язані з компаніями або громадянами Росії та Білорусі.

З початку повномасштабної війни Бюро економічної безпеки України, в межах досудових розслідувань у кримінальних провадженнях за фактами порушень в економічній сфері, ініціює арешт активів Росії та Білорусі (фізичних та юридичних осіб), Наразі, детективи БЕБ здійснюють досудове розслідування у 22 кримінальних провадженнях.

Інф. minfin.com.ua


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/267686.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua