Очільниця податкової служби Дніпропетровщини привітала органи місцевого самоврядування регіону

08 дек, 11:05

Днями, з нагоди Дня місцевого самоврядування за участі в. о. начальника Головного управління ДПС у Дніпропетровській області Твердохлєб Марини відбулась ZOOM-зустріч з представниками територіальних громад регіону.
«Органи місцевої влади мають важливе значення у зміцненні української державності та розвитку народної влади. Податкова служба області завжди тісно співпрацює з територіальними громадами. Головна мета нашої комунікації – це ефективне наповнення місцевих бюджетів. Адже саме місцеві бюджети сприяють розвитку територіальних громад. І тільки сильні та заможні територіальні громади за рахунок власних ресурсів можуть забезпечувати економічний та соціальний розвиток територій, а значить і усього нашого регіону», – зазначила в. о. начальника Головного управління ДПС у Дніпропетровській області Твердохлєб Марина.
Під час заходу очільниця податкової служби регіону привітала колективи органів місцевого самоврядування Дніпропетровщини зі святом та виразила слова вдячності за підтримку економічного фронту краю.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/267709.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua