ЄС планує запровадити санкції проти родини Кадирова – Bild

09 дек, 17:00

Європейський союз планує запровадити санкції проти російських політичних діячів, серед яких також є родина голови Чечні рамзана кадирова. Про це УНН пише з посиланням на Bild.

Деталі

Як пише видання, Брюссель незабаром ухвалить рішення про подальші санкції проти чиновників і політиків рф після ракетних ударів по цивільній інфраструктурі України.

Зокрема, санкції стосуватимуться родини голови Чечні рамзана кадирова. ЄС вніс до переліку обмежень двох дочок і двоюрідного брата кадирова.

Bild зазначає, що кадиров призначив свою старшу дочку 23-річну Айшат так званим "міністром культури" в Чечні. До того ж жінка також володіє домом моди "Firdaws".

Загалом у списку буде 136 осіб, включно з 20 депутатами державної думи росії, 22 членами ради федерації рф і трьома віцепрем'єрами.

Обмеження також торкнуться десяти російських суддів і семи чиновників і російських губернаторів, що причетні до депортації дітей. У списку також є 31 офіцер – що несуть відповідальність за ракетні обстріли по українських об'єктах та інфраструктурі.

Доповнення

Сьогодні глава Європейської комісії Урсула фон дер Ляйєн анонсувала введення дев'ятого пакету санкцій проти росії.

Єлизавета Калітвенцева

Джерело: УНН


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/267731.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua