Зручність, естетика, комфорт: газові варильні поверхні «Ventolux»

09 дек, 23:19

Зручність, естетика, комфорт: газові варильні поверхні «Ventolux»

Сучасні варильні панелі – відмінна альтернатива громіздким газовим плиткам, які займають багато місця. Варильні панелі дуже комфортні та економічні в користуванні. Вони компактні, легко монтуються. Це оптимальне рішення для власників газифікованих будинків, дач з газовим балоном. У порівнянні з традиційними газовими плитками варильні панелі економічні, зручні, прості в експлуатації.

Інтернет-магазин «Вентолюкс» пропонує купити газові варильні поверхні в офіційного представника. Всі товари мають сертифікати якості та гарантію виробника. Тут пропонують різні способи оплати та швидку доставку у різні міста України.

Переваги газових варильних поверхонь у «Вентолюкс»

Газові варильні поверхні у «Вентолюкс» – це поєднання практичності¸ естетики та ергономіки. В онлайн-каталозі представлено міцні і надійні моделі, адже в їх основу входить загартоване скло. Воно стійке до перепаду температури, механічних пошкоджень.  Виглядає газова варильна поверхня на склі модно, стильно та оригінально. Чудово впишеться у різні типи інтер’єру. А завдяки компактним розмірам варильні поверхні чудово підійдуть навіть до вбудованої техніки. Це практичне рішення навіть для дуже маленької кухні.

Скляні газові варильні поверхні поєднують візуальну привабливість, практичність та зручність користування. Вони прості у догляді.

Секрет популярності простий: при включенні конфорки не треба попереднього розігріву. Вогонь розпалюється за лічені секунди і одразу починає нагрівати посуд. У порівнянні з електричними плитками всі страви готують швидше. Функціональні і зручні газові варильні панелі пропонують вітчизняні та зарубіжні бренди. 

Однак привабливий зовнішній вигляд – не єдина перевага приладів такого типу. Завдяки їм можна без зайвих зусиль організувати комфортну і практичну робочу зону. Ви можете обрати прилади з різною кількістю зон нагріву, переважно це від 2 до 5 конфорок. Тому тут є варіанти і для малогабаритних, і для просторих приміщень.

У «Вентолюкс» ви можете замовити варильну газову поверхню, яка має базовий чи розширений набір функцій, систему налаштувань. Ціновий діапазон дуже різний. А знижки та акції, які тут проводять дуже часто, дозволять добре зекономити.

Різноманіття кольорів і стильових рішень задовільнить смаки навіть дуже вибагливих покупців. Варильні поверхні від «Вентолюкс» гармонійно впишуться  в інтер’єр приміщення будь-якого стилю.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/267774.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua