Електронні сервіси – оперативна і максимально зручна взаємодія з платниками

12 дек, 10:50

Головне управління ДПС у Дніпропетровській області нагадує, що платники мають можливість отримати всю необхідну інформацію щодо змін у податковому законодавстві, довідки, консультації, подати звітність до податкових органів за допомогою електронних сервісів.
Впровадження ІТ-технологій дає змогу зберегти дорогоцінний час для бізнесу та здійснити спілкування з податковою службою комфортно.
Для цього на вебпорталі ДПС України забезпечено доступ до безкоштовних електронних сервісів https://tax.gov.ua/diyalnist-/elektronnyi-servisi
Платники податків можуть скористатись низкою електронних сервісів, зокрема:
Інформація з реєстрів (https://cabinet.tax.gov.ua/registers) - на період дії воєнного стану доступ до публічних електронних реєстрів обмежено
Загальнодоступний інформаційно-довідковий ресурс (https://zir.tax.gov.ua/) допоможе отримати відповіді на професійні питання в рубриках: «Запитання – відповіді з Бази знань»; «Нормативні та інформаційні документи»; «Останні зміни в законодавстві» тощо.
Закликаємо платників податків максимально користуватись послугами ДПС дистанційно, усвідомити переваги такого формату спілкування з податковими органами, адже скориставшись онлайн-сервісами вебпорталу ДПС (https://tax.gov.ua/) ви маєте можливість оперативно і максимально зручно отримати всю необхідну інформацію без особистих візитів до центрів обслуговування платників.
Також платники податків мають можливість отримати інформаційно-довідкові послуги в режимі оn-line, зателефонувавши за номером 0800-501-007 (безкоштовно зі стаціонарних телефонів, з мобільних телефонів – за тарифами операторів мобільного зв’язку).


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/267798.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua