Дональд Трамп представив колекцію NFT-токенів

20 дек, 14:40

Колишній президент США Дональд Трамп випустив колекцію з 45 тис. невзаємозамінних токенів (NFT). Про це мільярдер оголосив у власній соціальній мережі Truth Social, пише CoinDesk.

Що відомо
Токени з експрезидентом зображені у вигляді колекційних бейсбольних карток. NFT випущені на блокчейні Polygon та можуть бути придбані за Ethereum або фіатну валюту.

Купуючи токени на сайті користувачам пропонується обрати кількість, яку вони хочуть придбати. При одночасному придбанні 45 NFT покупець отримує гарантований квиток на гала-вечерю з Трампом. Це коштуватиме $4455.

Усі, хто придбав хоч одну картку, автоматично бере участь у лотереї, виграш у якій дає можливість особисто поспілкуватися з колишнім президентом США. Наприклад, це може бути телефонний дзвінок, вечеря в Майамі або година у приватній резиденції Трампа Мар-а-Лаго.

Колекційні картки мають різні ступені рідкості від єдиного екземпляра, до 2, 5, 7 або 10 копій.

Нагадаємо
Раніше експрезидент США неодноразово різко критикував криптовалюту. Зокрема, він попереджав, що крипторинок «дуже небезпечний» і може закінчитися «небаченим вибухом».

При цьому він підтримав NFT-колекцію своєї дружини Меланії Трамп, випущену в грудні 2021 року. Її незамінні токени продавалися по $150 за штуку.

Інф. minfin.com.ua


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/268015.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua