Очільниця податкової служби Дніпропетровщини привітала дітей з Днем Святого Миколая

21 дек, 10:23

У нашій країні є чудова традиція 19 грудня відзначати День Святого Миколая, який творить добро і роздає подарунки дітям. Це свято милосердя, тепла, радості та любові, яке відзначається, коли у повітрі вже літає дух новорічних свят. Дорослі поспішають закінчити всі цьогорічні справи, а малеча чекає на дива.
Напередодні свята за ініціативою очільниці податкової служби регіону Твердохлєб Марини у Головному управлінні ДПС у Дніпропетровській області (далі – ГУ ДПС) проведено дитячий конкурс-інтерв’ю «Дитяча розповідь: Святий Миколаю, хто ти?».
В День Святого Миколая у ГУ ДПС відбулось нагородження учасників конкурсу, який проводився серед дітей працівників податкової служби Дніпропетровщини. У казковий день і підсумки конкурсу чарівні, тому переможцями стали всі учасники. А ще більш піднесеного настрою юним талантам додали смаколики.
«Любі наші діточки – маленькі зірочки екрану, дякую Вам! Ви, як завжди, неперевершені та винахідливі, талановиті і цікаві. У цей святковий день бажаю скорішого миру. Ми так хочемо бачити ваші щасливі оченята та сонячні посмішки. Усім Вам здоров’я та радості, добра і тепла, успіхів та здійснення мрій. Із зимовими казковими святами!» – привітала хлопчиків та дівчаток Твердохлєб Марина.
Створення гарного настрою для наших дітлахів, особливо під час воєнного стану в країні, має вкрай важливе значення. З якими б складними обставинами не стикалися дорослі, захист безтурботного дитинства малечі – це головний обов’язок батьків та держави. Усмішки наших дітей дають стимул рухатися далі.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/268092.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua