Електрокардіограф: який обрати та де купити?

23 дек, 22:48

Електрокардіограф: який обрати та де купити?

Ефективна діагностика та оцінка якості роботи такого важливого людського органу як серце неможлива без використання кардіографа. Саме тому цей пристрій є обов’зяковим обладнанням кабінету кардіолога. Які види електрокардіографів сьогодні використовуються в сучасній медицині розповімо далі.

Портативні та стаціонарні

Електрокардіограф – пристрій, який дозволяє проводити діагностику роботи серцевого м’яза через реєстрацію електричних імпульсів, які виникають в процесі серцевої діяльності. Сьогодні можна зустріти різні види електрокардіографів та придбати їх у перевірених та надійних постачальників медичного обладнання, до прикладу в компанії Ликарно, що пропонує свою продукцію як для діагностики, так і для терапії, реанімації та реабілітації пацієнтів.

За джерелом живлення електрокардіографи бувають двох видів:

• стаціонарні. Такі пристрої відрізняються великими габаритами та складною будовою. Для їх роботи потрібен спеціально облаштований майданчик, а також джерело електроживлення. Саме тому стаціонарні електрокардіографи використовуються в палатах інтенсивної терапії та реанімаційних відділеннях;

• портативні. Компактні, мобільні з живленням від батарейок портативні електрокардіографи простіші у використанні. Їх можна використовувати як в кабінеті кардіолога, так і в машинах швидкою медичної допомоги.

Одно-та багатоканальні

За кількістю каналів, що записуються одночасно, розрізняють електрокардіографи одноканальні (прості пристрої з мінімальним набором функцій) та багатоканальні. Розглянемо їх детальніше.

1. 3-х канальні електрокардіографи. Мають 3-х канальне виведення даних. В їх пам’яті зберігаються дані пацієнта та стану його здоров’я, а показники вираховуються автоматично.

2. 6-ти канальні. Найчастіше використовуються в медичних установах саме 6-ти канальні електрокардіографи (великий їх вибір дивіться на https://www.licarno.com.ua/product-category/kardiologiya/), оскільки мають оптимальний набір функцій.

3. 12-ти канальні пристрої оснащені найбільшим функціоналом. Це найкращий пристрій з усіх вищеописаних. Їх доцільно використовувати у відділеннях кардіології, хірургії, інтенсивної терапії.

Де купити електрокардіограф?

Електрокардіограф – дороговартісне медичне обладнання. Саме тому купувати його слід у перевірених офіційних постачальників, які мають сертифікати якості та надають гарантії на свою продукцію.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/268207.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua