Amazon запросив у кредиторів термінову позику на $8 мільярдів

05 янв, 17:00

Amazon.com Inc заявила у вівторок, що досягла угоди з деякими кредиторами про надання гіганту електронної комерції незабезпеченої позики в розмірі $8 мільярдів. Про це пише Reuters.

Деталі
Строкова позика погашається через 364 дні з можливістю продовження ще на 364 дні, а кошти будуть використані на загальні корпоративні цілі.

«Враховуючи невизначене макроекономічне середовище, протягом останніх кількох місяців ми використовували різні варіанти фінансування для підтримки капітальних витрат, погашення боргів, придбань і потреб у оборотному капіталі», — сказав речник Amazon у заяві.

Інтернет-магазин готується до ймовірного уповільнення зростання, оскільки стрімка інфляція змушує підприємства та споживачів скорочувати витрати. Це в поєднанні з сильним курсом долара призвело до падіння акцій Amazon приблизно на 50% у 2022 році.

На початку 2023 року компанія також повідомила про скорочення робочої сили без уточнення кількості. У листопаді джерело Reuters повідомило, що компанія планує скоротити близько 10 000 робочих місць.

Станом на кінець третього кварталу, що закінчився 30 вересня, у Amazon було близько $35 мільярдів готівки та їх еквівалентів і довгостроковий борг у розмірі близько $59 мільярдів.

Анна Недогибченко

Інф. minfin.com.ua


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/268520.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua