McDonald's скоротить персонал у 2023 році

14 янв, 14:00

Мережа ресторанів швидкого харчування McDonald's планує скоротити частину корпоративних працівників. Про це повідомив CNN із посиланням на лист гендиректора Кріса Кемпчинські працівникам.

Що зі звільненнями
Кемпчинскі написав, що керівництво оцінюватиме ролі людей та рівні штатного розкладу в підрозділах компанії, менеджери мають складні обговорення та рішення.

Деякі ініціативи перестануть вважатися пріоритетними, роботу з інших зупинять. Кемпчинскі сподівається, що це допоможе скоротити загальносвітові витрати та звільнити ресурси для інвестицій у зростання бізнесу.

Керівництво McDonald's сподівається заощадити за рахунок скорочень, але у нього немає конкретних цілей щодо того, скільки потрібно заощадити або скількох людей потрібно скоротити, заявив Кемпчинскі в інтерв'ю The Wall Street Journal.

За словами топменеджера, компанія має намір розпочати скорочення до початку квітня. У McDonald's працюють близько 200 000 осіб — на корпоративних посадах і в ресторанах, які належать самій компанії, причому три чверті цих працівників за межами США, написала WSJ.

На тлі уповільнення зростання економіки та підвищення інфляції скорочення готують й інші великі міжнародні компанії: наприклад, PepsiCo, Ford Motor, Walmart та H&M, перерахувала газета.

Інф. minfin.com.ua


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/268623.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua