У 2022 році уряду вдалося залучити до бюджету 600 мільярдів гривень від продажу облігацій

14 янв, 16:00

У 2022 році шляхом випуску військових облігацій було отримано майже 600 млрд грн. Про це повідомив прем'єр-міністр Денис Шмигаль.

«Шляхом випуску військових облігацій було отримано майже 600 млрд грн. Ми вдячні громадянам та бізнесу, які купували ці облігації, і тим самим інвестували у сильну армію та стійку державу», — сказав Шмигаль.

Також очільник уряду подякував українському бізнесу, який сплатив на 80 млрд грн більше податків проти мирного 2021 року.

«Ваша стійкість, патріотизм, адаптивність і соціальна відповідальність дозволили втримати економіку України на плаву. 2023 рік має стати роком нашої перемоги й роком початку відновлення нашої економіки. Працюємо для цього разом», — сказав Шмигаль.

Про військові облігації
Військові облігації — це інвестиційний інструмент підтримки державного бюджету, доступний для громадян, бізнесу та іноземних інвесторів.

Кошти від облігацій, залучені в державний бюджет України, використовуються на безперебійне забезпечення фінансових потреб держави в умовах воєнного стану — соціальні та оборонні.

Інф. minfin.com.ua


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/268624.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua