Визначені напрямки взаємодії з питань детінізації відносин у сфері зайнятості та легалізації заробітної плати

13 янв, 13:56

Днями відбулась зустріч за участі в. о. начальника Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (далі – ГУ ДПС) Твердохлєб Марини та начальника Південно-Східного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці Тригубенка Валерія, на якій обговорювались питання детінізації ринку праці Дніпропетровщини.
У заході також взяли участь керівники підрозділів обох служб.
Податковою службою області проводиться активна інформаційно-роз’яснювальна робота щодо питань недопущення фактів «тіньової» зайнятості та порушень законодавства про оплату праці.
«Робота бізнесу у правовому полі в умовах війни – це фінансова стабільність України, підтримка наших Збройних Сил, – зазначила очільниця ГУ ДПС. – Тим паче, що зараз Дніпропетровщина – одна із працюючих областей країни. Платники нашого регіону стабільно наповнюють бюджети коштами, у тому числі ПДФО та військовим збором».
За результатами заходу, враховуючи важливість легалізації ринку праці та заробітної плати для надходжень до бюджетів, учасники діалогу визначили основні напрямки розширення подальшої співпраці.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/268764.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua