Тепло дитячих сердець – воїнам: очільниця податкової служби Дніпропетровщини зустрілась із захисниками

17 янв, 12:58

Наші славетні захисники та захисниці щодня і щохвилини виборюють незалежність й свободу України. У такі важкі моменти їм, як ніколи, потрібно відчувати підтримку кожного з нас.
У рамках проведення дитячого конкурсу вихідного дня «Охопи підтримкою усіх захисників!» для підтримки бойового духу та вшанування мужності наших оборонців діти податківців Дніпропетровщини з теплом та щирістю виготовили власноруч обереги для наших воїнів.
В. о. начальника Головного управління ДПС у Дніпропетровській області Твердохлєб Марина днями зустрілась із військовослужбовцями для передачі оберегів. Бійці відвезуть ці вироби побратимам на передову.
«Шановні захисники та захисниці! Ми вдячні за Вашу хоробрість, стійкість, за те, що ціною власного життя Ви оберігаєте наc. Діти податківців зробили велику кількість оберегів, які ми хочемо Вам вручити. Нехай кожен з оберегів стане для Вас «янголом-охоронцем», захищає Вас завжди та допомагає у боротьбі за наше мирне майбутнє!» – зазначила очільниця податкової служби Дніпропетровщини, звертаючись до бійців.
Молоді митці вірять, що кожен талісман допоможе воїнам відчути любов їх маленьких сердець, потужну підтримку та надасть впевненість, що вдома їх дуже чекають.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/268846.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua