Результативність роботи податкової служби Дніпропетровщини залежить від колективу, здатного успішно виконувати свої обов’язки

18 янв, 10:22

Кожна професія містить певні особливості, а їх знання та застосування на практиці спільно з високою самореалізацією дозволяють досягти значних показників у роботі.
У Головному управлінні ДПС у Дніпропетровській області (далі – ГУ ДПС) успішно забезпечується реалізація державної політики у сфері державної служби та з питань кадрової роботи, комплектування ГУ ДПС кваліфікованим персоналом та їх ефективне використання, заохочення працівників до службової кар’єри, забезпечення їх безперервного навчання, документальне оформлення проходження державної служби та трудових відносин в умовах воєнного стану.
З метою забезпечення ефективного виконання завдань і функцій, покладених на ГУ ДПС, кадровою службою ГУ ДПС проведено відповідні заходи.
За результатами проведеної роботи до ГУ ДПС призначено 239 працівників.
Штатна чисельність ГУ ДПС становить 1 699 одиниць. Станом на 31.12.2022 в ГУ ДПС укомплектовано 1 671 посада, що становить 98,3 відсотків від штатної чисельності, у 2021 році цей показник складав 95,6 відсотків.
Результативність роботи податкової служби безпосередньо залежить від фахового та мотивованого колективу, здатного успішно виконувати свої обов’язки. Тому ГУ ДПС зацікавлена у молодих креативних кадрах, які готові впроваджувати нові ідеї та технології, прораховувати можливі ризики та працювати на їх упередження.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/268889.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua