Засідання Громадської ради при Головному управлінні ДПС у Дніпропетровській області за підсумками роботи у 2022 році

20 янв, 12:45

Днями відбулося засідання Громадської ради при Головному управлінні ДПС у Дніпропетровській області (далі – Громадська рада) одночасно у онлайн та офлайн форматах за підсумками роботи у минулому році.
У засіданні прийняли участь в. о. начальника Головного управління ДПС у Дніпропетровській області Твердохлєб Марина, яка проінформувала членів Громадської ради про підсумки роботи податкової служби регіону за 2022 рік та розширення співпраці з громадськістю.
Голова Громадської ради Іванов Дмитро подякував присутнім за плідну роботу у минулому році, а також керівництву та колективу податкової служби за ефективну співпрацю. Іванов Дмитро ознайомив з результатами роботи Громадської ради у 2022 році.
Під час заходу члени Громадської ради ухвалили «Звіт про виконання Плану роботи Громадської ради при Головному управлінні ДПС у Дніпропетровській області за 2022 рік» та «План роботи Громадської ради при Головному управлінні ДПС у Дніпропетровській області на 2023 рік».
Підсумовуючи, очільниця податкової служби Дніпропетровщини зазначила: «Впевнена, що наша співпраця і надалі сприятиме активізації участі громадськості у реалізації податкової політики у нашому регіоні. Попереду нас чекають нові спільні плани та завдання».


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/268961.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua