Представники ДПС та Європейської Бізнес Асоціації обговорили законодавчі зміни з питань оподаткування

25 янв, 11:16

Головне управління ДПС у Дніпропетровській області інформує, що ДПС України на вебпорталі за посиланням https://tax.gov.ua/media-tsentr/novini/649603.html повідомила.
Практичні аспекти застосування змін до податкового законодавства обговорили сьогодні представники ДПС та Європейської Бізнес Асоціації під час              онлайн-зустрічі.
Учасники розглянули зміни до Порядку зупинення реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування, внесені Постановою КМУ № 1165. Представники ДПС, зокрема, надали рекомендації платникам щодо алгоритму дій у разі зупинення реєстрації податкової накладної, правильності подання Таблиць даних платника ПДВ тощо.
Також обговорювалися особливості застосування пільг з ПДВ на імпорт та подальшу реалізацію товарів для відновлення енергетичної інфраструктури, оподаткування ПДВ експорту програмної продукції у 2023 році. Представники податкової служби надали відповіді на запитання учасників зустрічі та роз’яснили застосування окремих законодавчих норм.
Нагадуємо, що для оперативного вирішення проблемних питань бізнесу в територіальних органах ДПС працюють комунікаційні податкові платформи та «гарячі лінії». Також отримати роз’яснення можна у Контакт-центрі ДПС за     тел. 0-800-501-007.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/269081.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua