Очільниця податкової служби Дніпропетровщини прийняла участь у нараді з представниками державних органів Синельниківського району

02 фев, 14:20

Днями відбулась робоча нарада представників органів місцевого самоврядування, правоохоронних органів, інститутів громадянського суспільства Синельниківського району Дніпропетровської області за участі в. о. начальника Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (ГУ ДПС) Твердохлєб Марини.
Під час заходу сторони обговорили першочергові важливі та актуальні питання, зокрема акцентовано увагу на взаємодії ГУ ДПС з громадами Синельниківського району у минулому році та перспективах співпраці у 2023 році.
Спільне обговорення і вирішення питань, пов’язаних з наповненням бюджетів, податківцями області з представниками органів місцевого самоврядування – це робочий процес, який відбувається на постійній основі.
Твердохлєб Марина підкреслила, що впродовж 2022 року зросли надходження до місцевих бюджетів у порівнянні з 2021 роком. Вона висловила подяку платникам за добросовісну сплату податків, проявлення патріотизму та соціальну відповідальність.
«Стабільні позитивні результати у наповненні бюджетів досягнуті завдяки спільним заходам та тісній співпраці податкової служби з територіальними громадами. Ми завжди готові до співробітництва з бізнесовими колами та громадськістю, які формують утвердження в суспільній думці якісно нового свідомого ставлення до необхідності сплати податків, – зазначила очільниця податкової служби Дніпропетровщини. – Податкові надходження до місцевих бюджетів є основою фінансової спроможності громади та регіону в цілому».


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/269283.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua