Zoom звільнить близько 15% своїх співробітників

09 фев, 17:30

Zoom Video Communications звільнить близько 15% своєї робочої сили, або близько 1300 співробітників, у спробах пережити падіння попиту та скоротити свої витрати, пише Reuters з посиланням на блог головного виконавчого директора Еріка Юаня, передає УНН.

Деталі

Zoom Video Communications Inc (ZM.O) заявила у вівторок, 7 лютого, що скоротить близько 1300 робочих місць, оскільки попит на послуги відеоконференцій компанії сповільнюється з ослабленням пандемії, і візьме на себе пов'язані з цим витрати в розмірі до 68 мільйонів доларів.

Акції компанії зросли на 7% після оголошення рішення Zoom скоротити штат. Юань повідомив, що зменшує власну зарплату на 98% на наступний фінансовий рік, відмовившись від корпоративного бонусу за 2023 фінансовий рік.

Компанія-виробник програмного забезпечення для відеоконференцій також повідомив, що зарплати команди виконавчих керівників будуть зменшені на 20% у той самий період.

Доповнення

Низка американських компаній від Goldman Sachs до Alphabet Inc звільнили тисячі працівників цього року, щоб пережити спад попиту, спричинений високою інфляцією та зростанням процентних ставок.

Довідка

Zoom Video Communications — американська комунікаційно-технологічна компанія з штаб-квартирою в Сан-Хосе (Каліфорнія), яка надає послуги віддаленого конференц-зв'язку з використанням хмарних обчислень. Zoom пропонує комунікаційне програмне забезпечення, яке об'єднує відеоконференції, онлайн-зустрічі, чат і мобільну спільну роботу.

Нагадаємо

Музична платформа Spotify повідомила, що скорочує 6% своєї глобальної робочої сили, або близько 600 робочих місць.

Юліана Росковінська

Джерело: УНН


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/269428.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua