Податківці Дніпропетровщини прийняли участь у семінарі за організацією облдержадміністрації

15 фев, 11:07

Днями, у форматі ZOOM-конференції відбувся семінар за організацією Дніпропетровської обласної державної адміністрації, в якому прийняли участь керівники структурних підрозділів Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (далі – ГУ ДПС).
Серед учасників заходу також були представники райдержадміністрацій, територіальних громад, аграрного бізнесу та громадських організацій.
Темою обговорення стали нагальні питання стосовно механізму застосування мінімального податкового зобов’язання, права на податкові пільги щодо плати за землю та податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, в умовах дії воєнного стану та новацій податкового законодавства в частині реєстрації та зупинення реєстрації податкових накладних/розрахунків коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних.
Також розглянуто шляхи взаємодії податкової служби області з платниками податків. Для ГУ ДПС важливо, щоб кожний платник був обізнаний та розумів важливість сумлінної сплати податків, особливо зараз. Тому для інформаційної підтримки платників у податковій нашого регіону працюють телефони «гарячих ліній», а також запроваджено ще один вид комунікації – комунікаційну податкову платформу.
У ході конструктивного діалогу фахівці ГУ ДПС надали обґрунтовані відповіді на питання учасників зустрічі.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/269487.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua