Про порядок видачі картки платника податків на малолітню дитину одному із батьків, які є внутрішньо переміщеними особами під час онлайн зустрічі з фізичною особою

20 фев, 10:06

Нещодавно проведено онлайн зустріч з питання порядку видачі картки платника податків на малолітню дитину одному із батьків, які є внутрішньо переміщеними особами (далі – Картка платника ) за зверненням фізичної особи на комунікаційну податкову платформу Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (далі – ГУ ДПС).
У заході від ГУ ДПС прийняли участь заступник начальника ГУ ДПС Леонов Валерій, начальник управління інформаційної взаємодії Осипова Манушак, начальник Соборної ДПІ Булава Алла.
Під час онлайн зустрічі фізичній особі роз’яснено порядок видачі Картки платника на малолітню дитину. Акцентовано увагу на необхідний перелік документів та спосіб їх подання до контролюючого органу, строк надання адміністративної послуги та інше.
Окремо фахівці ГУ ДПС наголосили, що в умовах воєнного стану пріоритетним напрямом роботи ДПС залишається розвиток онлайн-сервісів для задоволення потреб платників, забезпечення ними електронної взаємодії з органами ДПС, щоб сплачувати податки було легко та зручно, а отримувати електронні послуги – просто та комфортно.
Наприкінці платник подякував за надану змістовну інформацію.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/269555.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua