Податківці Дніпропетровщини діляться досвідом із студентами

20 фев, 11:23

Який порядок проведення перевірок на підприємствах, які саме перевірки передбачені діючим податковим законодавством України та терміни їх проведення – відповіді на ці та інші питання отримали сьогодні, 16.02.2023, студенти факультету обліку і фінансів Дніпровського державного аграрно-економічного університету (далі – ДДАЕУ) під час онлайн-лекції за участі в. о. начальника Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (далі – ГУ ДПС) Твердохлєб Марини.
Також у заході прийняли участь керівники структурних підрозділів ГУ ДПС та представники науково-педагогічного складу ДДАЕУ.
Фахівці податкової служби області розповіли слухачам про теоретичні засади здійснення перевірок та практику застосування вимог Податкового кодексу України.
Податкова служба Дніпропетровщини комунікує з ДДАЕУ на постійній основі. Кожна із сторін зацікавлена в ефективній взаємодії та обговоренні нагальних питань. Проведення таких спільних заходів допомагає молоді у здобутті практичного досвіду та професійних навичок під наставництвом досвідчених фахівців.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/269566.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua