Співпраця податкової служби Дніпропетровщини з територіальними громадами в дії

20 фев, 11:25

Нещодавно відбулась робоча зустріч в. о. начальника Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (далі – ГУ ДПС) Твердохлєб Марини з головою Покровської селищної ради Синельниківського району Дніпропетровської області, керівницею Дніпропетровського регіонального відділення Всеукраїнської асоціації ОТГ Спажевою Світланою.
Під час спілкування обговорювались нагальні питання стосовно наповнення місцевих бюджетів та заходи підтримки їх фінансової стабільності, зокрема в умовах воєнного стану.
Твердохлєб Марина зазначила, що впродовж 2022 року зросли надходження до місцевих бюджетів у порівнянні з 2021 роком. Вона зауважила, що сумлінна сплата податків – це запорука функціонування надійного економічного фронту, як громади, так і області в цілому.
Податкова служба та територіальні громади мають спільну мету – забезпечення наповнення місцевих бюджетів. Тому ефективна співпраця ГУ ДПС з органами місцевого самоврядування сприяє виявленню резервів для підвищення фінансової спроможності регіону.
На завершення заходу сторони підкреслили важливість проведеної зустрічі та домовились про розширення подальшої співпраці.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/269568.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua