Робочі зустрічі очільниці податкової служби Дніпропетровщини з територіальними громадами області тривають

24 фев, 12:29

Наразі роль місцевих влад посилюється, територіальні громади доводять свою спроможність і стають справжніми драйверами розвитку усієї держави. Для податкової служби області важливо проводити з ними спільну роботу по збільшенню надходжень до місцевих бюджетів.
Так, з метою покращення взаємодії податкової служби області з органами місцевого самоврядування в. о. начальника Головного управління ДПС у Дніпропетровській області Твердохлєб Марина зустрілась з головами Черкаської селищної ради та Перещепинської міської ради у Новомосковському районі.
Під час зустрічі окреслили основні напрямки співпраці, реалізація яких забезпечить додаткові надходження до бюджетів громад. Обговорили, зокрема, питання своєчасного проведення та перегляду раніше затвердженої нормативної грошової оцінки землі, як джерела збільшення надходжень плати за землю, та активізацію роботи з платниками, які мають податковий борг, щодо забезпечення його погашення.
«Вчасно та в повному обсязі сплачені податки до місцевих скарбниць – це основа стійкості територіальних громад та вагома складова підтримки економічного фронту нашого регіону», – зазначила очільниця податкової служби Дніпропетровщини.
Наприкінці заходу учасниками напрацьовано механізми стосовно обміну інформацією та спільних дій з метою збільшення надходжень податків і зборів до бюджетів на місцевому рівні.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/269707.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua