Шмигаль запевнив: Під час війни радикальної податкової реформи не буде

27 фев, 17:00

Прем'єр-міністр Денис Шмигаль запевнив, що радикальної податкової реформи під час війни не буде. Про це він сказав в інтерв'ю Forbes.

Податкова реформа
«Абсолютно всі податки, які бізнес платить до державного бюджету, зараз ідуть на фінансування Сил безпеки та оборони. В січні цього року бізнес та громадяни сплатили трохи більше ніж 60 млрд грн до бюджету, а на нашу безпеку та армію ми витратили 100 млрд грн. Тому поки йде активна фаза війни, податкових змін, щонайменше революційних, не буде», — сказав прем'єр-міністр.

Він додав, що Україна домовляється з Міжнародним валютним фондом про спільну роботу над майбутньою податковою реформою, але вже після війни.

«[Вона] стане частиною покращення інвестиційного і бізнес-клімату. Її концепція буде вписана в план післявоєнного відновлення України», — сказав Шмигаль.

Нагадаємо
Як писав раніше «Мінфін», у Верховній Раді створено міжфракційне об'єднання «За антикорупційну податкову реформу». Швидше за все, йдеться про просування нової версії податкової реформи «10−10−10», яка передбачає 10% податку на додану вартість, на доходи фізосіб та на прибуток підприємств.

Інф. minfin.com.ua


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/269726.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua