Про актуальне на вебінарі з працівниками медичної сфери

27 фев, 11:52

Ніщо так не обов’язково всьому роду людському, як медицина.
Марк Фабій Квінтиліан

А обізнані фахівці медичної галузі у чинному законодавстві, зокрема податковому, складають, безумовно, особливу цінність сучасного суспільства. Усе життя лікаря – це постійне здобуття нових знань, нового досвіду.
За організацією Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (далі – ГУ ДПС) проведено вебінар саме для працівників закладів охорони здоров’я Дніпропетровщини, в якому прийняла участь очільниця податкової служби регіону Твердохлєб Марина.
До онлайн-заходу долучились керівники департаменту охорони здоров’я Дніпропетровської обласної державної адміністрації і Дніпропетровської обласної профспілки працівників охорони здоров’я України, представники регіональних закладів охорони здоров’я та керівники структурних підрозділів ГУ ДПС.
Вітаючи присутніх Твердохлєб Марина зазначила: «У першу чергу хочу відмітити важливість лікарської професії, особливо зараз. Буденна робота медиків надзвичайно складна і вимагає великих зусиль. Можна сказати, що працівники медицини зараз на передовій, щоденно рятуючи життя наших захисників та усіх, хто потребує допомоги.
Податкова служба Дніпропетровщини завжди відкрита до діалогу. Ми орієнтуємося на платників податків у всьому, що робимо, цінуємо кожного і прагнемо до встановлення ефективного, добропорядного і взаємовигідного співробітництва».
На вебінарі йшлося про актуальні питання адміністрування земельного податку для комунальних некомерційних підприємств; оподаткування ПДВ під час закупівлі медичних виробів, обладнання та витратних матеріалів; механізм отримання ліцензії на зберігання пального.
Продуктивний діалог між податківцями та працівниками медичної сфери відбувся під час спілкування у форматі «питання – відповідь».
Результат зустрічі – розширення інформованості учасників заходу – з одного боку та накопичення досвіду комунікації і практики застосування законодавства – з іншого.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/269741.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua