Приклади заповнення податкової декларації про майновий стан і доходи

28 фев, 12:44

Головне управління ДПС у Дніпропетровській області нагадує, що триває кампанія декларування громадянами доходів, одержаних протягом 2022 року.
Декларування доходів – це особистий внесок кожного українця у фінансову підтримку держави – забезпечення її обороноздатності.
Сплачені податки з отриманих доходів – можливість своєчасного фінансування державних програм соціального спрямування.
Від відповідального ставлення громадян до вимог законодавства і своєчасного виконання конституційного обов’язку залежить фінансова стабільність нашої держави, соціальний захист громадян.
Щодо декларування громадянами доходів, отриманих у 2022 році, на вебпорталі «Державна податкова служба» та субсайтах Головних управлінь в областях та м. Києві створено спеціальний банер «Деклараційна кампанія 2023».
Звертаємо увагу, що у зазначеному банері (https://tax.gov.ua/deklaratsiyna-kampaniya-2023) за посиланням https://tax.gov.ua/deklaratsiyna-kampaniya-2023/prikladi-zapovnennya-podatkovoi-deklaratsii/ наведені приклади заповнення податкової декларації про майновий стан і доходи.
На субсайті «Головне управління ДПС у Дніпропетровській області» про кампанію декларування громадянами доходів, отриманих впродовж минулого року, можна ознайомитись у банері «Деклараційна кампанія 2023» за посиланням https://dp.tax.gov.ua/deklaratsiyna-kampaniya-2023, де у розділі «Деклараційна кампанія 2023» також розміщені приклади заповнення податкової декларації про майновий стан і доходи.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/269783.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua