ДПС та Спілка українських підприємців обговорили питання сфери оподаткування

02 мар, 10:42

Головне управління ДПС у Дніпропетровській області інформує, що ДПС України на вебпорталі за посиланням https://tax.gov.ua/media-tsentr/novini/657832.html повідомила про наступне.
Представники ДПС під час зустрічі зі Спілкою українських підприємців надали відповіді на актуальні питання податкової сфери, які найчастіше виникають у бізнесу під час ведення господарської діяльності. 
Обговорювалися питання щодо зупинки реєстрації податкових накладних/розрахунків коригування, подання таблиць даних платників ПДВ. Податківці надали рекомендації щодо правильності заповнення таблиць та роз’яснили причини їх неприйняття.
Також учасники розглянули тему валютного нагляду, зокрема, убезпечення підприємств від відповідальності за порушення, які виникли з незалежних від них причин. 
ДПС і надалі долучатиметься до проведення подібних заходів для надання консультативної підтримки бізнесу з питань сфери оподаткування. Нагадуємо, що в органах ДПС діють комунікаційні податкові платформи, які є допомогою бізнесу у вирішенні проблемних питань. Крім того, отримати роз’яснення можна, звернувшись на «гарячі лінії», які працюють в кожному регіоні, а також до Контакт-центру ДПС за тел.: 0-800-501-007.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/269851.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua