Українські школи отримали понад 4 тисячі iPad

06 мар, 13:20

Освітні заклади, зруйновані через бойові дії, отримали понад 4 тисячі iPad у межах ініціативи "5 000 iPad для українських школярів", що дасть змогу дітям продовжити навчання та  здобувати якісну освіту.

Про це повідомив міністр цифрової трансформації Михайло Федоров.

За його словами, сучасні гаджети отримали навчальні заклади в Київській, Чернігівській, Харківській та Миколаївській областях, які  повністю або частково зруйновані від російських обстрілів.

"Там діти не можуть продовжувати навчання в офлайн-режимі. Гаджети та цифровізація освіти допоможуть їм здобувати нові знання, підвищуючи цифрову грамотність", - підкреслив Федоров.

Він додав, що під час повномасштабного вторгнення з‘явилося багато викликів, які допомагають вирішити технологічні питання.

"Разом з партнерами підключаємо школи до швидкісного інтернету, забезпечуємо вчителів ноутбуками, а учнів — технікою, яка дозволяє навчатися в онлайн або змішаному форматі", - наголосив міністр.

Зазначимо, російські загарбники пошкодили або зруйнували повністю будівлі понад 3 тисяч навчальних закладів із початку повномасштабного вторгнення в Україну 24 лютого.

Світлана Манько

Інф. delo.ua


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/269898.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua