Адміністративні послуги мобільного ЦОПу для мешканців Новомосковського району

24 мар, 10:19

Працівниками Магдалинівської ДПІ Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (далі – ГУ ДПС) з метою надання якісного податкового сервісу щодо адміністративних та інших послуг від ДПС, які вкрай важливі для реалізації прав та обов’язків громадян – платників податків нещодавно здійснено виїзд до Личківської територіальної громади Новомосковського району Дніпропетровщини.
Начальник Магдалинівської ДПІ ГУ ДПС Антоніна Тишкевич проінформувала платників щодо переліку адміністративних послуг, які можна отримати у мобільному ЦОПі. Податківець ознайомила громадян з переліком документів, які  потрібні для отримання таких послуг і повідомила про порядок та строки надання податкової декларації про майновий стан і доходи.
Антоніна Тишкевич акцентувала увагу на необхідності своєчасного декларування громадянами своїх доходів. Присутнім  нагадали про режим роботи ЦОПу Магдалинівськоїї  ДПІ та контактні номери телефонів, за якими можливо отримати інформацію, роз’яснення та консультацію з того чи іншого питання.
Під час роботи мобільного ЦОПу:
надано 27 (двадцять сім) адміністративних послуг, а саме – видача реєстраційного номеру облікової картки платника податків, після заповнення платником заяви про внесення змін до Державного реєстру фізичних осіб - платників податків за формою -1ДР;
надано роз’яснення щодо переваг користування безкоштовними електронними сервісами ДПС України зокрема, Електронним кабінетом;
Фахівцями, задіяними у роботі мобільного ЦОПу, прийнято:
 заяви за формою 5-ДР - 5 шт.;
- подано 2 декларації  про майновий стан і доходи за 2022 рік з використання права на податкову знижку. Загальна сума задекларованого річного доходу склала 1026110 грн 15 коп., до повернення ПДФО - 3600 грн.00 коп.
Голова Личківської територіальної громади Дніпропетровщини подякував податківцям за проведену зустріч та висловив бажання співпрацювати і в подальшому.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/270430.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua