На Дніпропетровщині відбулось засідання комісії з питань надходжень від податку на доходи фізичних осіб та легалізації трудових відносин

27 мар, 10:36

Легалізація заробітної плати залишається найактуальнішим питанням сьогодення. Тільки легально працевлаштований працівник має право на належну пенсію та відповідні соціальні гарантії.
За організацією інспекції з питань праці та зайнятості населення Дніпровської міської ради нещодавно у форматі онлайн (ZOOM-конференція) відбулось засідання комісії з питань надходжень від податку на доходи фізичних осіб  та легалізації трудових відносин.
Від податкової служби Дніпропетровщини у заході взяли участь заступник начальника Головного управління ДПС у Дніпропетровській області Валерій Леонов та фахівці Головного управління ДПС у Дніпропетровській області.
На засіданні розглядались питання заборгованості з податку на доходи фізичних осіб та переваги офіційного працевлаштування.
За словами Валерія Леонова, використання незадекларованої праці – грубе порушення трудового законодавства. Сьогодні, як ніколи, виплата заробітної плати зобов’язана бути відповідно до законодавства – прозорою і відкритою!
Закликаємо роботодавців дотримуватися вимог трудового законодавства та легалізувати трудові відносини зі своїми працівниками. Створення належних умов праці для громадян з гідним рівнем її оплати та забезпеченням соціальних гарантій працівникам стабілізує майбутнє нашої країни.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/270480.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua