На форумі волонтерів Дніпропетровської області податківці розповіли про особливості оподаткування благодійної діяльності

27 мар, 10:38

Волонтерство є однією з форм благодійності і однією з основ громадянського суспільства. Під час війни волонтерство займає вагоме місце у житті нашої країни.
Днями за ініціативою благодійних фондів Дніпропетровщини відбувся форум волонтерів Дніпропетровської області, в якому взяли участь фахівці Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (ГУ ДПС), волонтери, керівники благодійних організацій та військовослужбовці.
На заході обговорювались питання реєстрації волонтерів у Реєстрі волонтерів антитерористичної операції та/або здійснення заходів із забезпечення національної безпеки і оборони, особливості оподаткування діяльності благодійних фондів та подання такими фондами і благодійними організаціями податкової звітності.
Також, під час комунікацій податківці ознайомили присутніх з особливостями провадження волонтерської діяльності платниками податків – фізичними особами у період дії воєнного стану.
Форум пройшов в атмосфері ефективної взаємодії учасників.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/270481.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua