Від юридичних осіб до місцевих бюджетів Дніпропетровщини надійшло понад 880 млн грн плати за землю

27 мар, 10:39

З початку 2023 року від юридичних осіб до місцевих бюджетів Дніпропетровської області надійшло понад 880 млн грн плати за землю. У порівнянні з 2022 роком надходження виросли на понад 247 млн грн, або на 39 відсотків. Про це повідомив заступник начальника Головного управління ДПС у Дніпропетровській області Валерій Леонов.
Заступник начальника Головного управління ДПС у Дніпропетровській області завернув увагу, що згідно з нормами податкового законодавства власники землі та землекористувачі сплачують плату за землю з дня виникнення права власності або права користування земельною ділянкою. 
Валерій Леонов нагадав, що 30.03.2023 – останній день сплати земельного податку та/або орендної плати за земельні ділянки державної або комунальної власності (крім громадян) за лютий 2023 року.
«Завдяки тому, що сьогодні місцеві бюджети отримують кошти – фінансуються найважливіші потреби Дніпропетровщини. Добросовісність у податковій сфері – це підтримка нашої країни на економічному фронті. Висловлюємо подяку платникам за фінансову підтримку громад!» - зазначив заступник начальника податкової служби Дніпропетровщини.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/270484.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua