Наталя Федаш: Наша мета – сприяння стабільній роботі бізнесу Дніпропетровщини

07 апр, 13:36

Податкова служба області завжди відкрита до діалогу з бізнесом. За кожної нагоди Головне управління ДПС у Дніпропетровській області (далі – ГУ ДПС) долучається до ініціатив бізнес-ком’юніті, метою яких є врегулювання актуальних питань сфери оподаткування. Про це заявила очільниця податкової служби Дніпропетровщини Федаш Наталя під час робочої зустрічі з керівництвом Дніпровського офісу Європейської Бізнес Асоціації (ЄБА), яка відбулась нещодавно на базі комунікаційної податкової платформи ГУ ДПС.
Захід відбувся за участі керівниці Дніпровського офісу ЄБА Присяжнюк Катерини, менеджерки комітетів Дніпровського офісу ЄБА Кобізь Марії та членів Координаційної Ради Дніпровського офісу ЄБА Дунайцева Олександра, Ремпена Артема і Дєєва Олександра; заступника начальника ГУ ДПС Леонова Валерія та начальника управління інформаційної взаємодії ГУ ДПС Осипової Манушак.
Темою обговорення стали поточний стан комунікацій, механізми співпраці та пропозиції щодо подальшої взаємодії податкової служби Дніпропетровщини з бізнес-спільнотою.
ГУ ДПС співпрацює з Асоціацією вже декілька років поспіль. Такі партнерські відносини є запорукою ефективного діалогу бізнесу з податковою службою з нагальних питань, які хвилюють сумлінних платників податків – членів ЄБА.
«У пріоритеті роботи податкової – оперативне, якісне та своєчасне інформування платників про законодавчі зміни, а також проведення роз’яснювальної роботи з питань застосування норм законодавства. Наша мета – сприяння стабільній роботі бізнесу Дніпропетровщини. Для нас важливо мати зворотний зв’язок з платниками. Податкова служба області завжди готова до відкритого та конструктивного діалогу», – підкреслила Федаш Наталя.
Присяжнюк Катерина подякувала керівництву та фахівцям податкової служби Дніпропетровської області за плідну співпрацю та висловила впевненість у подальшій комунікації на конструктивній основі.
Робоча зустріч пройшла у форматі діалогу з визначенням основних питань, що турбують на сьогодні бізнес, та можливих шляхів їх вирішення.
Представники ЄБА висловили вдячність податківцям за проведену зустріч та наголосили, що такі івенти є одним із форматів оперативної та ефективної взаємодії.
Попереду – нові зустрічі, конструктивні діалоги, позитивні результати!


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/270848.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua