Співпраця з територіальними громадами та бізнесом у наповненні бюджету – пріоритет податкової служби Дніпропетровщини

10 апр, 10:41

Податкова служба області продовжує практику відкритого діалогу з територіальними громадами та бізнес-спільнотою регіону.
Днями відбувся робочий візит очільниці податкової служби Дніпропетровщини Федаш Наталі до Солонянської селищної, Святовасилівської та Новопокровської сільських рад Дніпровського району Дніпропетровської області.
Також у рамках поїздки керівниця ГУ ДПС зустрілась з представниками регіонального бізнесу.
Під час зустрічі обговорювали актуальні питання щодо легалізації трудових відносин та заробітної плати; погашення податкового боргу; дотримання законодавства стосовно реалізації підакцизних товарів; адміністрування податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, земельного податку та проведення нормативної грошової оцінки земельних ділянок.
«Податкова служба завжди готова до взаємодії. Тісна співпраця з органами місцевого самоврядування позитивно впливає на надходження до місцевих бюджетів. Адже громади є головним сегментом фінансово-економічних взаємин, що формує механізм наповнення місцевих скарбниць», – зазначила Федаш Наталя.
Звертаючись до господарників, в. о. начальника ГУ ДПС акцентувала, що робота податкової націлена на підтримку бізнесу та розбудову партнерських взаємовідносин. Натомість від суб’єктів господарювання очікується сумлінна сплата податків та обов’язкових платежів до бюджету.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/270884.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua