ДПС презентувала світовим експертам ефективні кейси з міжнародного оподаткування

14 апр, 10:38

Головне управління ДПС у Дніпропетровській області інформує, що ДПС України на вебпорталі за посиланням https://tax.gov.ua/media-tsentr/novini/668708.html повідомила.
Фахівці ДПС разом з Міністерством фінансів України презентували актуальні кейси з питань діяльності постійних представництв-нерезидентів перед представниками Світового банку та експертами ОЕСР, а також обговорили останні зміни податкового законодавства України у напрямі міжнародного оподаткування.
На зустрічі висвітлено низку актуальних питань, таких як підвищення прозорості та ефективності контролю за сплатою податків, оптимізація податкових процедур та мінімізація податкових втрат.
Учасники розглянули також питання подальшої співпраці та можливості підвищення ефективності податкової системи України, включаючи модернізацію інформаційних систем з використанням новітніх технологій.
Міжнародні експерти зазначили позитивну динаміку законодавчих змін та підходів ДПС, які полягають у поєднанні інструментів трансфертного ціноутворення, контролю за виплатою пасивних доходів, діяльністю нерезидентів при дослідженні міжнародних операцій, які відповідають загальній світовій практиці.
Сторони висловили готовність до подальшого співробітництва та успішної реалізації запропонованих ініціатив.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/271038.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua