Від теорії до практики: у податковій службі Дніпропетровщини відбувся воркшоп із заповнення податкової декларації

14 апр, 10:39

З 01 січня триває кампанія декларування громадянами доходів, отриманих протягом 2022 року.
Головне управління ДПС у Дніпропетровській області (ГУ ДПС) у межах виконання заходів, передбачених Деклараційною кампанією 2023, розвиває та впроваджує сучасні онлайн-сервіси, щоб спілкування громадян з податковою було максимально зручним і прозорим, а сплата податків – легкою.
За ініціативою в. о. начальника Головного управління ДПС у Дніпропетровській області Федаш Наталі у рамках співпраці з територіальними громадами розпочато низку онлайн-заходів у форматі «воркшоп» на тему «Як заповнити декларацію про майновий стан і доходи без помилок?».
Днями для мешканців територіальних громад Дніпровського, Кам’янського, Криворізького районів Дніпропетровської області провідними фахівцями ГУ ДПС реалізовано перший такий захід.
Онлайн-зустріч пройшла у форматі тематичного тренінгового модулю, в ході якого платникам податків продемонстровано відеоролик «ДПС впроваджено сервіс «Податкова декларація про майновий стан і доходи», надані практичні консультації із заповнення податкової декларації про майновий стан і доходи та відповіді на запитання. Ефективність таких івентів полягає у підвищенні податкової обізнаності платників.
Декларування громадянами доходів та сплата податків – це не тільки їх конституційний обов’язок, а і посильний внесок у наповнення бюджетів, розвиток економіки регіону та країни в цілому, а також зміцнення обороноздатності нашої держави.
Дякуємо сумлінним платникам за своєчасно задекларовані доходи та сплачені податки!


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/271040.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua