До держбюджету від платників Дніпропетровщини за викиди двоокису вуглецю надійшло понад 62,5 млн грн екологічного податку

17 апр, 10:25

Протягом перших трьох місяців 2023 року платники Дніпропетровської області спрямували до державного бюджету понад 62,5 млн грн екологічного податку. Сума надходжень збільшилась у порівнянні з відповідним періодом 2022 року на понад 10,2 млн грн, або на 19,6 відсотків. Про це повідомила очільниця податкової служби Дніпропетровщини Наталя Федаш.
В. о. начальника Головного управління ДПС у Дніпропетровській області подякувала платникам і нагадала, що відповідно до підпункту 69.16 пункту 69 підрозділу 10 розділу ХХ «Перехідні положення» Податкового кодексу України тимчасово, з 01 січня 2022 року по 31 грудня року, в якому припинено чи скасовано воєнний стан, не нараховується та не сплачується екологічний податок платниками цього податку, зареєстрованими (взятими на облік) за місцем розміщення стаціонарних джерел забруднення, за утворення радіоактивних відходів та тимчасове зберігання радіоактивних відходів на територіях, на яких ведуться (велися) бойові дії, та на територіях, тимчасово окупованих збройними формуваннями Російської Федерації.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/271081.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua