Зустріч керівництва податкової служби Дніпропетровщини з майбутніми фахівцями

20 апр, 10:23

«Право на отримання податкової знижки за навчання. Працевлаштування до Головного управління ДПС у Дніпропетровській області» – такою була тема зустрічі очільниці Головного управління ДПС у Дніпропетровській області Федаш Наталі та заступника начальника податкової служби області Леонова Валерія зі студентами Університету митної справи та фінансів, яка відбулась днями.
За словами Федаш Наталі, податкова служба Дніпропетровщини завжди приділяє особливу увагу комунікаціям з молоддю. Адже молодь – це майбутнє нашої країни, її рушійна сила. Зустрічі фахівців Головного управління ДПС у Дніпропетровській області зі студентами – це, у першу чергу, обмін інформацією, можливість донести до молоді важливі, цікаві та корисні знання у сфері податкового законодавства.
Студентам розповіли про податкову знижку за навчання: визначення поняття податкової знижки, хто має право на її отримання, правила оформлення.
Особливу увагу під час бесіди приділено профорієнтаційній роботі серед студентів для зазначення престижу професії податківця. Мета спілкування – розкриття особливостей професії, щоб для тих, хто приєднається до команди податкової служби, це стало не просто місцем роботи, а покликанням.
Цікавим доповненням заходу стала екскурсія музеєм історії податкової служби Дніпропетровщини. Зібрані експонати дозволяють відтворити у пам'яті сторінки минулих славних днів діяльності служби та ознайомитись із сучасними досягненнями.
Педагогічний колектив і студенти Університету митної справи та фінансів подякували податківцям за цікавий та змістовний захід.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/271198.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua