Деклараційна кампанія 2023: у податковій службі Дніпропетровщини проведено черговий воркшоп

21 апр, 10:28

Фахівцями Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (далі – ГУ ДПС) нещодавно проведено черговий модуль з серії воркшопів щодо порядку заповнення декларації про майновий стан і доходи за 2022 рік (далі - декларація), які розпочаті за ініціативою очільниці податкової служби Федаш Наталі у рамках співпраці з територіальними громадами.
Сьогоднішній вебінар проведено для мешканців Нікопольського, Новомосковського, Павлоградського та Синельниківського районів Дніпропетровської області.
Під час зустрічі платникам податків продемонстровано відеоролик «ДПС впроваджено сервіс «Податкова декларація про майновий стан і доходи», надані практичні консультації із заповнення декларації та відповіді на запитання.
Метою проведення інформаційно-роз’яснювальних заходів ГУ ДПС є створення комфортних умов для платників податків – фізичних осіб, спрощення процедури подання декларації та підвищення податкової компетентності населення. Адже законодавча обізнаність платників податків – надійний фундамент для розвитку економіки регіону та країни в цілому.
Дякуємо сумлінним платникам за своєчасно задекларовані доходи та сплачені податки!


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/271229.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua