Місцеві бюджети Дніпропетровщини поповнились рентною платою за видобування кам’яного вугілля майже на 26 млн гривень

21 апр, 10:30

З початку 2023 року місцеві бюджети Дніпропетровської області за видобування кам’яного вугілля отримали майже 26 млн грн рентної плати. Надходження виросли порівняно з січнем – березнем 2022 року на понад 6 млн грн, або на 31,2 відсотки.
Нагадуємо, що у разі виникнення питань, які потребують оперативного розгляду, платник має можливість звернутись на комунікаційну податкову платформу Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (далі – КПП ГУ ДПС).
Для цього необхідно надіслати на електронну скриньку КПП ГУ ДПС dp.ikc@tax.gov.ua свій запит або звернення, в яких зазначити зміст питання, що потребує вирішення. Рекомендуємо у запитах вказувати: назву суб’єкта господарювання (код ЄДРПОУ), ПІБ (РНОКПП), адресу, контактний номер телефону, питання по суті, e-mail тощо.
Також, для отримання роз’яснень можливо звернутись на «гарячі лінії» ГУ ДПС. Номери телефонів «гарячих ліній» територіальних органів ДПС розміщено на головних сторінках субсайту «Головне управління ДПС у Дніпропетровській області» та вебпорталу ДПС України за посиланням https://tax.gov.ua/others/kontakti/garyachi-linii-teritorial


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/271233.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua