Робочий візит очільниці податкової служби Дніпропетровщини до міста Нікополя

25 апр, 10:22

Налагодження скоординованої та тісної співпраці податкової служби області з органами місцевого самоврядування щодо забезпечення належних надходжень до місцевих бюджетів має вагоме значення особливо у період дії воєнного стану.
Днями відбулась зустріч керівниці Головного управління ДПС у Дніпропетровській області Федаш Наталі з міським головою м. Нікополя Саюком Олександром.
Обговорювали основні напрями співпраці з метою покращення адміністрування місцевих податків. Крім того, мова йшла про основні зміни у податковому законодавстві.
Також Федаш Наталя зустрілась з в. о. начальника управління Державної казначейської служби України у м. Нікополі Юр’євою Світланою з метою обговорення важливих питань співпраці.
У рамках робочої поїздки очільниця податкової служби Дніпропетровщини відвідала центр обслуговування платників Нікопольської державної податкової інспекції Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (ГУ ДПС) та провела нараду з працівниками ГУ ДПС.
За словами Федаш Наталі, взаємодія керівництва податкової служби з податківцями на місцях дає змогу детально вивчити нагальні питання, що постають під час роботи в умовах сьогодення в колективі, та сприяє їх вирішенню.
Під час спілкування керівниця податкової служби Дніпропетровщини висловила подяку працівникам ГУ ДПС Нікопольського регіону, який наразі є одним із особливо небезпечних в області, за патріотизм, сумлінне виконання своїх професійних обов’язків, відданість справі і кропітку працю у надскладних умовах воєнного часу.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/271319.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua