Місцеві бюджети Дніпропетровщини з початку року поповнились на понад 9,7 млрд гривень

25 апр, 10:22

У січні – березні 2023 року до місцевих бюджетів Дніпропетровської області від платників надійшло понад 9,7 млрд грн, що порівняно з аналогічним періодом 2022 року більше майже на 856,8 млн грн, або на 9,6 відсотків. Про це повідомив заступник начальника Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (далі – ГУ ДПС) Валерій Леонов.
За словами Валерія Леонова взаємодія податкової служби Дніпропетровщини і платників податків має результати – бізнес працює, сумлінно сплачуючи податки і збори, поповнює бюджети: динаміка надходжень – позитивна.
Заступник начальника ГУ ДПС звернув увагу, що сьогодні для наповнення бюджетів, забезпечення фінансової сторони життєдіяльності держави та підтримки наших Збройних Сил України ми повинні разом докласти максимум зусиль і сконцентруватись на цих важливих завданнях.
«Фінансова підтримка нашої країни наразі дуже необхідна і наші платники виконують свої зобов’язання як істині патріоти України. Тому ми впевнені, що і надалі бізнес Дніпропетровщини буде підтримувати українську державу своїми сумлінно сплаченими податками. Дякуємо платникам за прояв високої громадянської позиції!», - зазначив заступник начальника Головного управління ДПС у Дніпропетровській області.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/271320.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua